close
تبلیغات در اینترنت

نحوه پخت کیک موز

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

نحوه پخت کیک موز

بازدید: 15



نحوه پخت کیک موز


#کیک_موز
موز له شده 1 و ½ پیمانهآب لیمو 2 قاشق غذاخوریآرد 3 پیمانهجوش شیرین 1 و ½ قاشق چای خورینمک ¼ قاشق چای خوریکره نرم به دمای محیط رسیده 150 گرمشکر 2 پیمانهتخم مرغ 3 عددوانیل 1 قاشق چای خوریماست 1 پیمانهشیر ½ پیمانه
طرز تهیه: فر را روی 150 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گرد 25 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید.موز له شده را با آب لیمو مخلوط کرده کنار بگزارید 1 پیمانه ماست را به ½ پیمانه شیر مخلوط کرده کنار بگذارید. آرد را همراه جوش شیرین و نمک الک کنید.کره به دمای محیط رسیده را همره شکر خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را دانه دانه اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. مخلوط ماست و شیر و آرد را به تناوب به مواد اضافه کرده خوب بزنید تا یک دست شود. در آخر موز له شده را اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 1 ساعت بپزید. یا وسط کیک یک عدد خلال دندان فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است.


.


این مطلب در تاریخ: پنجشنبه 07 تير 1397 ساعت: 15:25 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی